sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Chat huone

Chatin ohjeet alempana, itse chatin jälkeen. Chatti isommaksi, uuteen ikkunaan tästä.



Chatin ohjeet ja tiedotteet:



Uuden chatin ohjeet alempana. Mahdolliset kysymykset ja ehdotukset pääsivun palautelomakkeella! Chattiin ei ole pakko rekisteröityä. Chattiin jätetyt tekstit jäävät muistiin ja näkyviin, kaikkia uusia viestejä ei mahduteta samaan chattiin, mutta jokainen jätetty viesti kirjautuu muistiin kuitenkin ja ylläpitäjällä on mahdollisuus tarkastella kaikkia aiempiakin viestejä. Tämä chat on tarkoitettu ensisijaisesti Nokian Pyryn shakkijaoston tai siihen läheisesti liittyvien asioiden keskusteluun. Asiaankuulumattomat viestit poistetaan ja lähettäjälle on mahdollista asettaa käyttökielto.
Jos vaikka sattuisi samaan aikaan olemaan pelaajia koneillaansa, pääsee täältä keskustelemaan reaaliaikaisesti. Testeissä olen havainnut tekstien tulevan melkoisella viiveellä ainakin.
Keskustelussa ei tarvitse rekisteröityä, alussa kysytään vain, millä nimellä haluat chattailla, oletuksena on Anonymous, eli nimetön.
Eli kirjoita Anonymous sanan tilalle haluamasi nimimerkki ja paina Go! ja olet chatissa!
Testieni mukaan chattiin kirjoitetut tekstit tulevat viiveellä, joten älä ihmettele, jos tekstiä ei heti näy, kaikilla tätä viivettä ei kuitenkaan esiinny. Lisäksi nimi täytyy olla yhteenkirjoitettu, eli välilyöntiä ei saa olla nimessä.

Chatti isommaksi, uuteen ikkunaan tästä.
Mahdolliset kysymykset palautelomakkeelle!


1 kommentti:

Jmies kirjoitti...

Saa kommentit on näköjään sittenkin voimassa, kumma juttu, muistin poistaneeni ne täältä. No, olkoon, saahan tännekin sitten kommentoida, josko vaikka löytää joku jotain vikaa tms. chatista.